Vil du bidra, men vet ikke helt om mentor er noe for deg? Vi trenger hjelp på andre måter også.

 
 

Bli frivillig

 

Akkurat nå ser vi etter deg som ønsker å:

  • Holde kurs eller workshops i tema knyttet til arbeid og jobbsøking. Dette kan være f.eks. intervjuteknikk, entrepenørskap, rettigheter og plikter i arbeidslivet, samt søknad, CV og LinkedIn.

  • Bidra i organisasjonsarbeidet med f.eks. markedsføring, skape kontakt med næringslivet, rekruttering og lignende.

  • Hjelpe til på flerkulturell diskusjonsgruppe på torsdager fra kl. 17-19.


 

For bedrifter og organisasjoner

 

Bedriftssamarbeid

Sammen om en jobb er interessert i å samarbeide med bedrifter og organisasjoner for å få adeptene inn i arbeid. Dette kan gjøres på forskjellige måter, og vi er åpne for nye forslag og idéer.

Hittil har vi samarbeidet med bedrifter gjennom rekruttering og tilgang på mentorer. Rekruttering innebærer at Sammen om en jobb kontakter bedriften når vi har kandidater som kan være aktuelle, og dersom adepten blir ansatt får organisasjonen et honorar. Tilgang på mentorer innebærer at bedriften rekrutterer mentorer blant sine ansatte, og på den måten bidrar til organisasjonen.

Samarbeid med bedrifter gir våre adepter større mulighet til å finne relevant arbeid, og gir samtidig bedriftene en unik mulighet til å få en mer flerkulturell arbeidsstyrke og gjøre en viktig innsats for å få flere i arbeid.

Dersom din arbeidsplass ønsker å bidra kan du melde på bedriften din under, så tar vi kontakt for å høre mer om hva slags type samarbeid som kan passe dere.


 

Donér

 

Ønsker du å støtte vårt arbeid med å hjelpe høyt kvalifiserte innvandrere og flyktninger på veien mot relevant arbeid? Alle bidrag settes stor pris på.

Donér