Et ekstra fokus på språk, kultur og sosialt nettverk gjør veien til arbeidslivet kortere.

 
 

Intensivkurs i språklæring

 

Ta kontroll over egen læring

Intensivkurset fokuserer på hvordan bli bedre på å lære språk. Deltakerne får en introduksjon til hvordan hjernen fungerer og hvordan vi kan bruke dette til å lære språk mer systematisk. Deretter jobbber vi praktisk med læringsstrategier, motivasjon og tilgjengelige ressurser for språklæring. Ved kursets skal deltakeren stå igjen med en tydelig plan for hvordan lære språket videre, samt en håndfull av de viktigste strategiene og ressursene for å lykkes.

Kurset går over tre kvelder og holdes en gang i halvåret. Følg med på Facebook for datoer og påmelding.

36292686_946908498841772_8554139183503900672_o.jpg
 

 
 

Tidligere aktiviteter

 

Norskkurs, aktivitetsgruppe og flerkulturell diskusjonsgruppe

Tidligere har vi holdt et gratis 60-timers norskkurs og muntlig norsktrening. Kurset hadde fokus på norsk grammatikk, samt ressurser og læringsstrategier for å lære norsk mer effektivt på egenhånd. Den muntlige norsktreningen omhandlet arbeidsnorsk og tema til norskprøven.

I tillegg har vi organisert en aktivitetsgruppe som blandt annet har inneholdt turer, teater, skøyter, piknik og markering av kvinnedagen. Målet var å bruke samfunnet som en læringsarena for språk og kultur. Norskkurset og aktivitetsgruppen ble gjennomført på frivillig basis, og vi håper å videreføre dem når vi får kapasitet.

I den flerkulturelle diskusjonsgruppe samlet vi oss for å diskutere et avtalt tema knyttet til samfunn, kultur eller etikk. Vi møttes på tvers av kulturer, generasjoner og synspunkter, og våre ulikheter ble vår felles styrke. Diskusjonsgruppen var en arena for å trene norsk, knytte vennskap, og få ny innsikt om viktige tema.