Tilbake til alle arrangementer

🇳🇴 Hvordan lage en god CV?

👣 Åpent for: Alle
🇳🇴 Språk: Norsk
📍 Sted: Produksjonsrom 3 på Sentralen (Øvre Slottsgate 3, Oslo)
📃 Påmelding: her

En CV er historien om deg. Det er en kronologisk fremstilling av ditt profesjonelle liv, og er ment å gi et komplett og nøyaktig bilde av hvem du er og hva du kan. Akkurat som en god historie, så må CVen være tilpasset den som leser. Den må ineholde klart og tydelig språk, være passe lang, og inneholde kun relevante opplysninger. Å skreddersy en CV slik at du virkelig får frem hvem du er og hva du kan er en kunst, og krever øvelse. I denne workshopen skal vi hjelpe deg litt på vei.

Innleggsholder blir Ranveig Platou Ophus, senior rekrutteringsrådgiver i Bane NOR. Ranveig har jobbet med rekruttering i 10 år, både gjennom byrå, internt i bedrift samt som leder. Hun er også mentor i Sammen om en jobb.

Agenda:
13:00 – Faglig innlegg om dagens tema
13:30 – Praktisk arbeid med tema
15:00 – Diskusjon, nettverksbygging og hjelp med egne spørsmål (🇬🇧+🇳🇴)

Hver onsdag fra 13-15 holder vi jobbverksted for deg som er ny i Norge med høyere utdanning og et ønske om å finne en relevant jobb. På jobberkstedet får du:

📗 Faglig påfyll som kan styrke dine jobbsøkingsferdigheter
💬 Møte andre jobbsøkere og kanskje noen mentorer fra norsk arbeidsliv
💪 Hjelp til spørsmål om din jobbsøkingsprosess
🇳🇴 Praktisert norsk fagspråk

Jobbverkstedet er helt gratis, og du kan melde deg på her.

Velkommen! 💚😁🌿

🙋 Vil du ha mer hjelp med din jobbsøking? I mentorprogrammet Sammen om en jobb får du tilgang til gratis nettressurser og et nettverk av jobbsøkere og mentorer I vår digitale plattform, og mulighet for å kobles med en personlig mentor som støtter deg gjennom jobbsøkingsprosessen. Søk om plass I mentorprogrammet I dag! Du kan lese mer og melde din interesse her